Rabu, 14 Julai 2010

10 kata-kata BODOH daripada orang BODOH......



1. Ape yang kau dapat tengok bola...
Terjerit-jerit lupe diri!!!!

2. Orang menang piala dapat duit...kau tengok bola
ape dapat?

3. Handsome la.... striker tu!!!


4. Baik tidur daripada berjage tengok Champion League


5. Tak payah tengok live... tengok delay dah ler...


6. Smart la... rambut player tu..


7. Bookie dah kate team tu kalah.... so, kalahlah!!!!


8. I sokong team sebab striker die cute... sangat..


9. Kalau aku depan tiang gol tu, dah lame masuk bola tu...


10. Bola sebiji mengape rebut ramai-ramai..
Bagi la sorang sebiji, tak payah nak berebut!!!



Gua tak penah nak amik port hal orang, so same-same lah respect each other...

7 ulasan:

yo87 berkata...

haha, lawak la entri ko ni. xpi ada betul gak. ;p

Webmaster@Echam berkata...

Bro, teruskan je ber blog.. jgn peduli apa org cakap....

meor-name-depan-ku berkata...

teringat zaman2 'sesat' di pekan.

"rodong,koi,aok,kawan,bedaoh... "

dialek pahang yang terus terpahat di hati gua...

mytrajet74 berkata...

kadang2 aku sendiri pun x faham pd org yang x suka bola...dah x suka x payahle cakap apa2 kan...diam sudahlah...

eddie dewanaga berkata...

yg tak suka sila simpan opinion lu orang... bola adalah jiwa beb.

Paria Perawan berkata...

mulut orang
biaq pi kat depa...
kita wat hal kita

esofagus berkata...

haha...itu sume ayat dari peminat bola..bola jaring :D